A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

444: A végét járja Iványi Gábor kamuegyháza


Rendkívüli helyzetről számolt be Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) vezetője ma közzétett kiáltványában - picsogja a Soros-blog. 

Mint írja:

„Kérem, érezzék át azt, amit a magyar állam hivatalos szervei a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséggel és segítő intézményeivel művelnek. Tegyen meg ki-ki minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy ez a méltatlan helyzet orvoslást nyerjen.”

A 444 szerint az elmúlt több mint 10 évben a kormány látványosan ellehetetlenítette a MET és az Oltalom Karitatív Egyesület munkáját.

„Ez egy adósságcsapda. Az állami elvonások miatt csökkent a bevételünk, emiatt adósságaink halmozódtak fel, az adókat nem tudjuk befizetni, a szolgáltatóink felé sem tudjuk kiegyenlíteni a számlákat. Közülük a legtöbben megértőek, adnak haladékot, ellentétben az állammal, ami duplán hajtja be rajtunk a pénzt: egyszer, amikor megtagadja az egyházi normatívát, egyszer, amikor a NAV a tartozásokat az alapnormatívából vonja le” – összegezte a helyzetet a 444-nek Kadét Ernő, a MET kommunikációs vezetője.

„Velük mi lesz, ha nem tudunk tovább működni?” – tette fel a kérdést Kadét Ernő.

Iványi Gábor a kiáltványában úgy fogalmazott:

„Amennyiben Magyarország leggazdagabb egy százalékának minden tagja havi kétezer forinttal (kb. két kg kenyér ára) támogatná munkánkat, fennakadás nélkül képesek lennénk működni.”

Levelét azzal zárta:

„Kérem, álljanak mellénk, hogy tovább segíthessünk, hogy elvégezhessük azt a nélkülözhetetlen munkát, ami népünk legszegényebb egy százalékának az életet jelenti.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések