A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

20 éve lányként mindenki büszke volt rá, ilyen gyönyörű most anyaként a magyar szépségkirálynő


Laky Zsuzsi óriási párizsi sikerére nincs ember, aki ne emlékezne. Pont 20 éve lett szépségkirálynő. 

2003-ban Dietz Gusztáv felesége volt az, aki második magyarként megnyerte a Miss Európa szépségversenyt, Párizsban. Az első hölgy egyébként Simon Erzsébet volt, még 1929-ben.

Úgy került oda az akkor 19 éves nagykanizsai lány, hogy előbb 2000-ben megnyerte a Zala Szépe választást, majd két évre rá a Miss World Hungary győztesének első udvarhölgye lett.

Most, hogy kerek évforduló van, érdemes megnézni, milyen gyönyörű ma a magyarok büszkesége. Korábban voltak olyan hírek, hogy nagy túlsúly van rajta és az olyan oldalak, mint a Kiskegyed egészen addig bátorkodtak menni, hogy rá sem lehet ismerni.

Nos, nézzétek meg a saját szemetekkel, mi a helyzet most vele, 2023-ban. Laky Zsuzsi Instagram oldala telis tele van szebbnél szebb képekkel. Nálunk ma is nyerne!

Az oldalán fő foglalkozásának egyébként az anya van megjelölve, ami nem is csoda, hiszen két lányt nevelnek a férjével, ami valószínűleg leköti ideje nagyobbik részét. Így is érdemes nézni a képeket.

Laky Zsuzsi és a család

Zsuzsanna a parton

Szavak nincsenek

Látszik az életmódváltás

Laky Zsuzsannáról érdemes még tudni, hogy 2004-ben a Magyar Turizmus Rt. az ő arcával reklámozta óriásplakátokon Magyarországot Európában. A magyarországi beutazó turizmus fellendítése érdekében az Rt. együttműködési megállapodást írt alá a SkyEurope légitársasággal is, melynek keretében egy évre Laky arcát festették a cég repülőgépeire – írja a szépségkirálynő Wikipedia oldala.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések