A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Váratlan fordulat: Az ukránok már nem akarnak harcolni


Az ukránok nem akarnak harcolni, a háború kitörése óta már több ezer hamis orvosi felmentést állítottak ki, a korrupció egyre csak nő Ukrajnában! 

Volodimir Zelenszkij nehezményezi, hogy tavaly óta több ezer hamis katonaorvosi felmentést állítottak ki a korrupt sorozóbizottságok.

Tízszeresére nőtt a katonai szolgálat alóli mentesítések száma az orvosi bizottság határozatai alapján egyes régiókban,

tavaly február óta" - mondta az elnök tegnap esti videóbeszédében, hívja fel rá a figyelmet a Sky News. 

"Teljesen világos, hogy ezek milyen döntések. Korrupt döntések" - mondta.


Azt is hozzátette, hogy a vizsgálat számos régióban, különböző beosztású tisztviselők korrupcióját tárta fel, ahol

A KENŐPÉNZ NAGYSÁGA 2600 FONT (TÖBB MINT EGYMILLIÓ FORINT) ÉS 12000 ANGOL FONT (TÖBB MINT ÖTMILLIÓ FORINT) KÖZÖTT MOZOG.

"Legalább több ezer személyről beszélünk" - mondta.

Ahogy korábban az Origo is megírta, a hónap elején Zelenszkij legutóbbi döntésével elbocsátotta az ukrán hadsereg összes regionális toborzóközpontjának vezetőjét, miután durva visszaélésekre derült fény.

Ezzel a hatalmas korrupció felszínét kapargatja, miközben a mélyben újabb és újabb területeken üti fel fejét a magas szintű megvesztegetési hullám. A katonai élelmiszer-ellátmányok megdézsmálásától a nyugati fegyverek feketepiaci eladásáig több új területen is jelen van az országot sújtó bűnözés.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések