A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Félholtra verte a soproni diszkó tulajdonosát egy bokszoló


Több embert is megütött egy volt bokszoló egy soproni diszkóban. A legnagyobb ütést a tulajdonos kapta, aki ettől hanyatt esett, és beverte a fejét a padlóba. A pultos lányokat sem kímélte. Korábban egy embert úgy megvert, hogy az soha nem épült fel. 

A részeg bokszoló 2020 januárjában egy üvegpoharat dobott az italospultba egy soproni diszkóban, ami az ott dolgozó lány feje mellett repült el.

A MÁSIK PULTOS MEGPRÓBÁLTA MEGNYUGTATNI, MIRE A FÉRFI ŐT ELLÖKTE.

Az agresszív támadó a nők védelmére siető férfiakat megverte, egyiküket lefejelte, egy másikat fellökött. De az, őt csitítani próbáló barátjának is adott két pofont.

A DISZKÓ TULAJDONOSA IS PRÓBÁLTA MEGFÉKEZNI, EZÉRT ŐT ÖKÖLLEL ÜTÖTTE MEG. MINDEZT OLYAN ERŐVEL TETTE, HOGY TULAJDONOS HANYATT ESETT, A FEJÉT A PADLÓBA ÜTÖTTE ÉS ELVESZÍTETTE AZ ESZMÉLETÉT.

Életveszélyes állapotba került, a szaglását is elvesztette.

A bokszolót 3 év börtönre ítélték.Az ítélet ellen az ügyész súlyosbításért fellebbezett.

A férfi korábban többször volt börtönbe verekedés miatt. Egy embert olyan brutálisan vert meg, hogy az soha nem épült fel teljesen.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések