A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Százezreket raboltak a nyílt utcán Balmazújvárosban


Két nap alatt elkapták az elkövetőket, akik úgy megverték áldozatukat, hogy a mentőket is ki kellett hívni.  

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre augusztus 28-án éjfél körül arról, hogy ketten megtámadták, és elvették a táskáját Balmazújvárosban, a Hársfa utcában. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, és mentőt hívtak hozzá, az orvosi vélemények alapján könnyű sérüléseket szenvedett, számolt be a vármegyei rendőr-főkapitányság.

A sértett elmondta az egyenruhásoknak, hogy két férfi leszólította az utcán, beszélgetésbe elegyedtek, majd újdonsült ismerősei nekiestek. Ütötték, rúgták, és kitépték a kezéből a táskáját, a benne lévő irataival, személyes tárgyaival,

valamint 320 ezer forint készpénzzel.

A rendőrök az ügy felderítésébe kezdtek, és két nappal később a látókörükbe került két helyi lakos, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A közlemény szerint a 34 éves férfit és 25 éves társát előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták és őrizetbe vették őket. Mindketten részletes beismerő vallomást tettek.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt nyomoz velük szemben, ügyükben bíróság elé állítást javasolnak a rendőrök.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések