A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újra bohócot csinált magából Joe Biden (videó)


A Grand Canyon mellett szerencsétlenkedett az amerikai elnök. 

Az amerikai elnök a Grand Canyontól néhány mérföldre délre fekvő Red Butte repülőtéren tartott beszédet, amelyben kormánya klímaprogramjáról és a természetvédelmi erőfeszítésekről beszélt, amikor a felvétele tanulsága szerint a következőket mondta: „Emberek, nem túlzás azt állítani, hogy nincs olyan nemzeti kincs − nincs olyan, amely nagyobb lenne a Grand Canyonnál.

Gondoljanak csak bele. Ez elképesztő. Amerika maradandó szimbóluma az egész világ számára.”

A Fox News emlékeztetett, a világ csodáinak széles körben elfogadott listáján a kínai Nagy Fal, a mexikói Chichén Itzá, a jordániai Petra, a perui Machu Picchu, a brazíliai Megváltó Krisztus szobra, az olaszországi Colosseum és az indiai Taj Mahal, tehát hét helyszín szerepel – a Grand Canyon viszont nem.

Hozzátették azonban, hogy Arizona legfontosabb látványossága azonban felkerült egy másik listára, amelyet a CNN állított össze 1997-ben a világ hét természeti csodájáról. Ezen szerepel még az északi fény, a Nagy Korallzátony, a brazíliai Rio de Janeiro kikötője, a mexikói Parícutin, a Zimbabwe és Zambia határán található Viktória-vízesés és a Mount Everest.

Biden később sikertelenül próbálta kijavítani magát, mondván, hogy nem kilencet, hanem hetet akart mondani, de a Grand Canyont így is felvette a világ hét csodájának listájára – jegyzi meg  a Fox News. Az eseményen ugyanakkor nemcsak Biden beszéde volt zavarba ejtő. Az elnök mozgása is láthatóan bizonytalan volt. Egyik alkalommal a nézőközönségnek tisztelegett, amelyből akár arra is lehet következtetni, hogy azt sem tudta, hogy merre jár. 



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések