A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tarlós szerint lehetséges, hogy csődbe megy a főváros


Tarlós Istvánnal az InfoRádió készített interjút, melyben többek közt arról beszéltek, hogy csődbe mehet-e Budapest, és mit jelentene egy ilyen helyzet a fővárosnak.

Tarlós Istvánnal, Budapest volt főpolgármesterével az InfoRádió készített interjút. Beszéltek a főváros jelenlegi helyzetéről, hogy valóban csődbe mehet-e Budapest, de kérdezték arról is, hogy a jövő évi főpolgármester-választáson szerinte ki lenne a legesélyesebb.

Mivel Budapest jelenlegi helyzetével kapcsolatban sokszor hangzott már el a csőd kifejezés, először is megkérdezték, egyáltalán csődbe mehet-e a főváros, és mit hozna magával egy ilyen helyzet.

Elméletileg igen, bár erre talán még soha nem volt példa, de a rendszerváltás óta eltelt 33 évben bizonyosan nem

– válaszolta Tarlós, aki megjegyezte, nem tudja megmondani, milyen egy fővárosi csőd, hiszen még nem volt erre példa. De felhívta a figyelmet, hogy ne riogassuk a budapestieket feleslegesen egy ilyen eshetőséggel, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy csődhelyzet lesz.

Annak a főpolgármesternek, akinek az idejében az egyesített város a 150 éves történelme során először csődbe kerül, nem szeretnék a helyében lenni. Ahogy a fiatalok mondják, azért az nagyon gáz

– tette hozzá Tarlós.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések