A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Személyvonat gázolt Ecseren


Újabb vonatgázolás történt, ezúttal Ecseren. Egy személyvonat gázolt el egy embert az Attila utcánál. A társhatóságok is megérkeztek a helyszínre a budapesti hivatásos tűzoltók mellett – számolt be a Liner.


A szerelvény utasai a tűzoltók segítségével jutnak el biztonságban a százötven méterre található vasútállomáshoz. A hatósági beavatkozás idejére forgalomlassítást rendeltek el az érintett vasúti szakaszon – írja a Katasztrófavédelem a közleményében.

A Keleti pályaudvarról Sülysápra 13:20-kor elindult S60-as vonat (3474) elgázolt egy embert Ecsernél – írja a Mávinform. A vasúti átjárónál a fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan késő délutánig – csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Rákoshegy és Maglód között. A Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba vonalon 20–40 perccel hosszabb menetidőkre, kimaradó járatokra kell számítani.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések