A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Olyan részeg volt egy Veszprém vármegyei buszsofőr, hogy alig tudta az úttesten tartani a buszt


Malomsoknál fogták el az ittas buszvezetőt, aki súlyos büntetésre számíthat, miközben a férfi egyik hozzátartózója is ott volt a buszon. 


A Veszprém vármegyei rendőrség számolt be arról, hogy ittas buszvezetőt fogtak Malomsoknál. Augusztus 26-én érkezett a bejelentés 20 óra körül, miszerint Malomsok külterületén közlekedik egy autóbusz, aminek sofőrje feltehetően ittas.

Azt látták, hogy alig tudja úttesten tartani a járművet, majd az egyenruhások gyorsan kiemelték a sorból. Kiderült, hogy egy 43 éves férfiról van szó, aki Győr-Moson-Sopron megyéből származik, és a teszt bizonyította, ittas állapotban ült volán mögé.

A járőrök a férfit ezután további mintavételre előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét elvették, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek – olvasható a közleményben. Az autóbuszon csak a férfi egyik hozzátartozója tartózkodott.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság ismét nyomatékosan felszólítja a járművezetőket, – és külön azokat, akik több utas életéért és testi épségéért felelnek – hogy a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

Az alkoholfogyasztás hátrányosan hat a vezetési képességre, ezért az a járművezető, aki ittasan volán mögé ül, saját és mások életét is fokozott veszélynek teszi ki!



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések