A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ököllel csapkodta a barátnője volt férjének a fejét


A Tatabányai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki barátnője volt férjét ütlegelve okozott neki sérüléseket.

A sértett 2022. június 4-én, egy környei lakótelep épületénél parkolt le, mivel a volt házastársával közös kiskorú gyermekéért ment. 

Ezalatt a volt házastársa barátja odament a gépkocsihoz, a leengedett ablakra rákönyökölt, és beszélgetni hívta. Mivel erre a sértett nem volt hajlandó, az elkövető ököllel a sértett fejét és oldalát többször megütötte. A megtámadott férfi többször megpróbált kiszállni a gépjárműből, azonban a vádlott tovább bántalmazta, és visszalökte az ülésre.

A bántalmazástól a sértettnek nyolc napon belül gyógyuló fejtáji sérülései keletkeztek, a cselekmény azonban alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetlen férfival szemben tárgyalás mellőzésével, végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések