A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megölte anyja szeretőjét a népszerű TikTok sztár


A férfi nem tudott beletörődni a szakításba, ezért megzsarolta a volt szeretőjét - olvasható a borsonline.hu-n megjelent cikkben.  


Bűnösnek találták a hatóságok Mahek Bukhari népszerű TikTok sztárt, akit azzal gyanúsítanak, hogy szándékosan meggyilkolta édesanyja szeretőjét miután az azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hozza pikáns felvételeket hoz nyilvánosságra.

A 24 éves Mahek Bukharit és a 46 éves anyját Ansreen Bukharit pénteken ítélte el a leicesteri bíróság miután egy 2022 februári autós üldözés során letaszították az útról a 21 éves Saqib Hussaint. A bíróság szerint a két nő Hussain megölését előre kitervelte. A férfi 160 kilométer per órás sebességgel haladt Skodájával, amikor letaszították az útról, és egy szakadékba zuhant. A balesetben elhunyt a férfi barátja is,  21 éves Mohammed Hashim Ijazuddin, aki szintén vele utazott.

A két nő tagadta az ellenük felhozott vádakat. Mint kiderült Hussain azt tervezte, hogy nyilvánosságra hozza közte, és Ansreenről készült felvételeket, a férfi három évig folytatott titkos viszonyt, ám nem tudott bele törődni abba, hogy szakított vele a házasságban élő nő, ezért szánta el magát végül a zsarolásra- írja a Daily Star.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések