A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Másképpen nevelné a gyerekeit Harry és Meghan


Az elmúlt nyolc hónapban csak négyszer látták őket együtt nyilvánosan


Harry herceg és Meghan Markle nem tudnak megegyezni abban, hogyan neveljék fel gyermekeiket, ami elsősorban eltérő neveltetésüknek köszönhető. Hosszan elemzi a híres, a királyi családban már nem szívesen látott pár helyzetét a The Sun, számol be az origo.hu.

III. Károly angol király kisebbik fiának megromlott a házassága – erről pletykálnak az Egyesült Államokban. A pletykát a lap szerint egyértelműen az keltette életre, hogy nem nagyon mutatkoznak együtt. Harry nemrég egy ötnapos japán és szingapúri útra indult, hogy a sentebale-i jótékonysági szervezet pólótornáján játsszon argentin haverjával, Ignacio Figuerasszal, miközben Meghant Taylor Swift Los Angeles-i koncertjén látták a barátnőjével, Lucy Fraserrel.

A lap felidézi, hogy az elmúlt nyolc hónapban csak négyszer látták őket együtt nyilvánosan.

De a gyerekeiket, Archie-t és Lilibetet sem nagyon engedik ki a család 11 millió fontot érő montecitói kastélyából. Egy bennfentes elárulta, hogy a párnak eltérő elképzelései vannak a gyermeknevelésről, a családfőre ugyanis nagy hatással volt saját neveltetése. Amíg Harry több önálló projekten dolgozik, és a gyerekek biztonságáért aggódik, Meghan vissza akar térni a közéletbe 4 éves kisfiával és 2 éves kislányával együtt.

A 38 éves Harry rögeszméje, hogy biztonságban és nem nyilvánosan kell nevelkedniük a kicsiknek, felesége viszont a nyilvánosságot sem kizárva nevelné őket Kaliforniában.

A cikkben azt írják, Meghan nem örül férje elképzelésének, de annak sem, hogy Harry a közelmúltban három, a médiával szembeni nagy horderejű londoni Legfelsőbb Bírósági ügyre összpontosított, köztük a The Sun elleni telefonhackelési keresetre, amelyet a bíró a múlt hónapban elutasított. Meghan támogatja Harryt, és bár elkísérte őt a bíróságra, nem azért, mert maximálisan szolidáris vele. Arról is beszélt a bennfentes, hogy nem csak a gyereknevelésben nem értenek egyet. Abban viszont igen, hogy nagyon szeretnek Kaliforniában élni. Fantasztikus életük van ott, és már vannak új barátaik.

Harry a többi között azért döntött a költözés mellett, mert rettegett attól, hogy megismétlődik édesanyjának, Dianának a tragédiája, akit ugyanúgy kirekesztettek a családjából, mint Meghant, és végül 1997-ben autóbalesetben meghalt Párizsban. Az soha nem volt titok, hogy a királyi család többi tagja nem nagyon kedveli és nem is fogadta be az amerikai színésznőt. Harry azt is szemükre vetette, hogy a kisfia 2019-es születése után öngyilkossági gondolatokkal küzdő feleségének nem segítettek, nem támogatták őt ebben az időszakban sem.

Azzal, hogy kikerültek a családból, a saját lábukra kellett állniuk anyagilag is, és bár az elmúlt időszakban több vitatható döntést hoztak, amely érintette a  vagyoni helyzetüket is, a The Sun vasárnapi kiadása szerint megszerezték Carley Fortune: Meet Me At The Lake című romantikus regényének filmjogát, amivel sok pénzt kereshetnek. A terveik szerint a Netflix számára készítik majd el, miután véget ér a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja. Emellett Harry és Meghan több projekten is dolgozik.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések