A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Liverpool - Bayern München 3-4: Szoboszlai Dominik 75 percet játszott


Szoboszlai Dominik 75 percet játszott a hétgólos Liverpool–Bayernen 

A magyar válogatott középpályás kezdőként kapott lehetőséget és 75 percet töltött a pályán a Szingapúrban rendezett, 4–3-as német győzelemmel végződő Liverpool – Bayern München felkészülési mérkőzésen.

Jürgen Klopp együttese nagyon bekezdett a hivatalosan a Singapore Trophy-ért zajló találkozó elején, ami Cody Gakpo gólja nyomán két perc után eredményt hozott.

A 28. percben már 2–0-t mutatott az eredményjelző, Virgil van Dijk bólintott a kapuba egy szöglet után, a játékrész során azonban inkább a Bayern akarata érvényesült, és a bajor gólok sem maradtak el: előbb Serge Gnabry, majd nem sokkal a szünet előtt Leroy Sané is betalált.

A Pool nyári felkészülési meccsein eddig legfeljebb egy félidőt kapó Szoboszlai ezúttal 75 percet töltött a pályán, Curtis Jones, Mohamed Salah és Virgil van Dijk társaságában hagyta el a gyepet.

Ekkor még az angolok vezettek Luis Díaz 67. percben szerzett találatának köszönhetően, a hátralévő időben viszont fordult a kocka. Josip Stanisic a 80.-ban egyenlített, a ráadás perceiben pedig Frans Kratzig bombázott a liverpooli kapu jobb felső sarkába, kialakítva a 4–3-as végeredményt.

Eredmény, felkészülési mérkőzés:

Liverpool – Bayern München 3–4 (2–2)
gól: Gakpo (2.), Van Dijk (28.), Díaz (67.), illetve Gnabry (33.), Sané (42.), Stanisic (80.), Kratzig (91.)

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések