A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lattmann: A fideszes mocsokmédia azon pörög, hogy Szoboszlai hazaáruló-e


Igazából senkit nem érdekel, hogy a Kárpát-medencében néhány ezer idióta nem tud mit csinálni a frusztrációival - írja az értelmileg korlátozott megmondóember. 

„Azt látom, hogy a komplett fideszes mocsokmédia épp azon pörög, hogy vajon Szoboszlai hazaáruló-e, amiért az első PL-meccsen az egész csapattal együtt letérdelt. Talán ha nem ilyen baromságokkal és az azok köré szervezett idióta »szabadságharcokkal« lettek volna elfoglalva az elmúlt évek során, most nem kéne ezt a kognitív disszonanciát kezelgetni.

Pedig a tények egyszerűek: a világ halad valamerre, és igazából senkit nem érdekel, hogy a Kárpát-medencében néhány ezer idióta nem tud mit csinálni a frusztrációival. Aki pedig kiszabadul onnan, beilleszkedik a normálisba, az kapja a köpködést és a már említett frusztráció által kiváltott egyéb gyűlölködést utána. Te letérdelsz bazeg, buzi-e vagy?

Maradjunk a focinál: lásd pl. nemrég Gulácsi vagy Dárdai esetét. Mind a kétszer sokak számára fájdalmas felismerés volt, hogy az otthoni idiotizmus számukra nem ér annyit, hogy meg akarjanak annak felelni... Hiszen Petry Zsolt is milyen jól járt, sokra ment vele, ugye. Ünnepelték a frusztrált suttyók... Egy ideig... Rövid ideig. És utána...?”


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések