A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kézzel törte ketté a mobiltelefont a féltékeny férfi


A Marcali Járási Ügyészség kisebb kárt okozó rongálás miatt emelt vádat egy harmincas éveiben járó férfival szemben, akinek nem tetszettek a volt élettársa mobiljában látott üzenetek, ezért megrongálta a készüléket.  

A férfi és volt élettársa 2023 májusában a vasútállomás felé mentek, miközben a vádlott féltékenysége miatt veszekedni kezdtek. 

A férfi útközben elvette a nő kezében tartott mobiltelefonját. Ezután megnézte mobiltelefonban lévő üzeneteket és azt, hogy a nő kikkel beszélget, majd amikor a vasútállomás peronjára megérkezve a párja felszólította, hogy adja vissza a készüléket, a férfi a féltékenysége miatt indulatba jött, és a mobiltelefont két kézzel kettétörte. 

A rongálással 50 ezer forintot meghaladó kárt okozott a nőnek. Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában a bűncselekmény elkövetését beismerő férfi ellen próbára bocsátás alkalmazására tett indítványt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések