A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tartályos kamion kerekei égtek Kecskeméten


Szerdán a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett. 

Egy kisteherautó árokba csúszott szerdán délelőtt Baján, a Nagy István utcában. A bajai hivatásos tűzoltók csörlő segítségével a forgalmat akadályozó járművet az útra visszavontatták. Személyi sérülés nem történt – írja a katasztrófavédelem.

Egy tartályos kamion vontatmányának kerekei égtek szerdán délután a 44-es főúton, Kecskemét határában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három habosított vízsugárral rövid időn belül megfékezték a lángokat, majd visszahűtötték a jármű tartályát. A tűzeset során senki sem sérült meg. Az esettel kapcsolatosan tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

Szerdán egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lehasadt nagy méretű faág eltávolításához.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések