Hirdessen itt

Rendezvénysátort készült kirámolni egy férfi hajnalban Kecskeméten


Hát nem nagyon sikerült neki 

Kecskeméten egy rendezvénysátort készült kirámolni egy férfi hajnalban, amikor a biztonsági szolgálat egyik munkatársa lefülelte, majd a társaival közösen elkapták, olvasható a police.hu-n. 

Egy kecskeméti rendezvény biztosításán dolgozott egy nő, amikor 2023. augusztus 26-án hajnalban zajokat hallott az egyik sátorból. Az asszony közelebb ment, majd egy férfit látott sietősen távozni dobozzal a kezében. Sejtette, hogy tolvajjal lehet dolga, ezért utánairamodott, és megállította. Időközben a kollégái is a segítségére siettek, és értesítették a rendőrséget.

A vármegyeszékhely járőrei a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a 24 éves férfi közel 100 ezer forint értekben készült ellopni szeszes italokat és egyéb használati tárgyakat. A sátor hátulját megbontva jutott be, de meglépni már nem sikerült neki a zsákmánnyal, mert a biztonsági szolgálat munkatársa résen volt. A tolvajról kiderült, hogy a történtek előtt több bűncselekményt is elkövetett: az egyik lépcsőházból egy létrát vitt el, majd egy lakóházba hatolt be a nyitott ablakon keresztül. Ott tisztálkodási szereket és kozmetikumokat készített össze egy törölközőbe, csakhogy valaki akkor is megzavarta, így üres kézzel távozott.

A nyomozók a lopások miatt őrizetbe vették a tolvajt, és visszaadták a tulajdonosoknak az értékeiket. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és vizsgálják, hogy elkövetett-e más bűncselekményt is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések