A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fucsovics Márton négy és fél órás teniszmeccset nyert a US Openen


A US Open történetében először fordul elő, hogy két magyar teniszező lesz a második fordulóban. Marozsán Fábián győzelme után Fucsovics Márton is nyerni tudott az első körben. 

Fucsovics a 31. helyen kiemelt Sebastian Kordával játszott. Vele öt nappal korábban a Winston Salem-i tornán is meccselt már, de akkor a magyar teniszező kikapott. A US Openen, egy maratoni hosszúságú, közel négy és fél órás mérkőzésen viszont már Fucsovics gyözött.

Az első szettet rövidítésben, 7:6-re hozta Fucsovics. A második játszmában hátrányba került, Korda kétszer is elvette az adogatását, így az amerikai egyenlíteni tudott, hiába kapaszkodott Fucsovics.

A harmadik játszmában megint eljutottak a rövidítésig, ott Fucsovics uralta a játékot, és csak egy pontot tudott Korda szerezni A negyedik szett újra az amerikaié lett 6:4-gyel. A döntő játszma is szoros volt, Fucsovics mindhárom adogatójátékáért megküzdött, majd 5:4 után, az utolsó gémben már ő vette el ellenfele adogatását.

A nőknél Udvardy Panna az ausztrál Alja Tomljanovickal játszott, de a fölényesen megnyerte első szett után nem volt esélye a továbbjutásra.

US Open, 1. forduló (a 64 közé jutásért):

férfiak:
Fucsovics Márton-Sebastian Korda (amerikai, 31.) 7:6 (7-4), 4:6, 7:6 (7-1), 4:6, 6:4
Marozsán Fábián-Richard Gasquet (francia) 6:3, 6:1, 6:7 (5-7), 6:7 (1-7), 6:2ű

nők:
Ajla Tomljanovic (ausztrál)-Udvardy Panna 3:6, 6:2, 6:4

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések