A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Élő adásban ölte meg volt feleségét, majd még két férfit


Élőben közvetítette az Instagramon pénteken volt felesége meggyilkolását egy boszniai férfi, aki a gyilkosság után még további két emberrel végzett. Az elkövető Nermin Sulejmanović testépítő volt, aki egy erőszakos drogkartellel is kapcsolatban állt. A férfi órákkal a gyilkosságok után a rendőrök gyűrűjében önmagával is végzett.

A boszniai drogkartel, amelynek a férfi tagja lehetett, az észak-boszniai Tuzla városában működik, a férfiról a helyi média azt írta, hogy a brutális pénteki gyilkosságok előtt többször letartóztatták és elítélték már erőszakos bűncselekmények és drogkereskedelem miatt.

Az Instagram által később eltávolított videófelvételről a VICE News azt írta, hogy Sulejmanović pisztolyt vett elő, majd a kamerához fordulva bejelentette a nő megölését. A videón ezután egy súlyosan sérült nő volt látható, aki egy ház véráztatta teraszán ült. A háttérből egy kisgyermek sírását lehetett hallani. Sulejmanović a felvételen azt állította, hogy a nő a felesége, majd magyarázatot követelt tőle, hogy miért adott róla információt a rendőrségnek. A nő a felvételen beszélni alig tudott: láthatóan súlyos sérüléseket szenvedett a fején és az arcán. Annyit azért nagy nehezen el tudott mondani, hogy félti a gyermekét és a saját életét.

A férfi ezután az élőben közvetített videón egyetlen golyóval fejbe lőtte nőt.

Sulejmanović a gyilkosság után a kamerát a földön fekvő, síró kisgyermekre irányította, és azt mondta, menjen oda valaki, és mentse meg a gyereket.


A Daily Mail híradása szerint a rendőrség már javában kereste a gyanúsítottat, amikor az újabb videót közölt az Instagramon. Ebben azt állította, hogy menekülés közben legalább két másik embert is lelőtt.

A tuzlai rendőrség közleménye szerint a három halálos áldozaton túl további három ember megsebesült, mielőtt a többszörös gyilkos elfogatása közben öngyilkosságot követett el. A rendőrség továbbiakat nem közölt, annyit azonban megjegyeztek, hogy akik támogató üzeneteket írtak a férfi pénteki Instagram-posztjai alá, azokat kihallgatják, és jogi következményekkel számolhatnak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések