A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gólyahír: Megszületett Rihanna második gyermeke, itt vannak a részletek


Rihanna ismét édesanya lett.


Bennfentes információk szerint augusztus 3-án megszületett Rihanna második gyermeke Los Angelesben. A források szerint az énekesnő ismét egy kisfiúnak adott életet 15 hónappal az első gyermekének a születése után. A kicsi nevéről azonban túl sok információ egyelőre nem látott napvilágot. 

A TMZ úgy tudja, hogy Rihanna második gyerekének a neve szintén R betűvel kezdődik, de nem lehet tudni, hogy pontosan mi. A világsztár és ASAP Rocky első gyermeke az RZA Athelston Mayers nevet kapta, így valószínűleg a második gyermek is különleges néven lesz szólítva.
Többször megváltoztatta a kisfia nevét

Rihanna az első gyermeke nevét többször megváltoztatta, mert nem volt elégedett. Néhány hónappal ezelőtt az anyaság örömeiről is vallott az énekesnő:

Emlékeszem az elején bevittem a hordozójában a fürdőszobába, és miközben zuhanyoztam többször letöröltem a párát az üvegről, hogy rákukucskálhassak. Ezek voltak a kedvenc pillanataim

–  mondta Rihanna a brit Vogue-nak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések