A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy bolgár fickó közel 1500 doboz cigit akart a rokonainak vinni - legalábbis ezzel védte magát a navosok előtt


Csaknem 1500 doboz adózatlan, magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak a pénzügyőrök egy bolgár rendszámú furgonban Ácsnál, az M1-es autópálya Komárom-Esztergom vármegyei szakaszán – közölte a NAV. 


Azt írták, az ablakokkal, ajtókkal és stukkókkal megpakolt bolgár furgon 1490 doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát rejtett.

A Franciaországba tartó autóst az ácsi pihenőhelyen ellenőrizték, az egyenruhások a zsúfolt raktér és az oldalfalak tompa hangja miatt kezdtek gyanakodni.

A jármű belső burkolatának meglazítása után a gyanú beigazolódott: a kamerás üregvizsgáló hamar fényt derített az eltitkolt szállítmányra – írták.

Az autót vezető férfi azt mondta, hogy tudott a cigarettáról, amit unokatestvére rejtett el, azt a rokonaiknak akarták vinni.

A járőrök a 2,3 millió forint értékű adózatlan dohányterméket lefoglalták, az ügyben a jövedéki törvény megsértése és költségvetési csalás miatt indítottak eljárást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések