A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Férje segített visszahozni az életbe egy hajdú-bihari nőt


Az asszony egy erdőben lett rosszul, miután hazaért, a légzése is leállt. 

Családjával sétált a közeli erdőben egy 50 év körüli Hajdú-Bihar vármegyei asszony, amikor rosszullétre kezdett panaszkodni tegnap délután az Országos Mentőszolgálat posztja szerint. A nőnek fájt a mellkasa és zsibbadt a karja, ezért férje hazakísérte a nőt, aki ledőlt pihenni egy kicsit,

azonban mindössze néhány perc múlva a férfi arra lett figyelmes, hogy felesége furcsán veszi a levegőt, és már nem tudta felkelteni.

Azonnal mentőt hívott, és a telefonos utasítások alapján megvizsgálta a beteget, aki már nem lélegzett. A mentésirányító rögtön több egységet, köztük mentőhelikoptert is riasztott a helyszínre, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bejelentőt. A mentősök perceken belül helyszínre értek, és emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően sikerre vezetett.

A nőt végül stabil állapotban, légi úton szállíthatták kórházba a mentők.

A mentőszolgálat a posztban mielőbbi felépülést kíván neki, a mentésben résztvevőknek pedig gratulál.Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések