A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez a Szikrás antifa keménykedett Erdoganékkal


Természetesen megint a Jámbor András féle antifa Szikra Mozgalom van a háttérben...

Mint ismert, Erdoğan kíséretének tagjai bántalmazhattak tegnap egy balos tüntetőt, aki bemutatott a török elnöknek. Őt a TEK mentette ki.

A szélsőbalos Mérce nevű szennyportál beszámolóját idézzük:

Vasárnap érkezett diplomáciai látogatásra Budapestre Recep Tayyip Erdoğan török elnök, aki sporteseményeket és állami ünnepségeket is meglátogatott a magyar közjogi méltóságok kíséretében. A szélsőbalos lapnak nyilatkozó Bán Tamás "politikai aktivista" éppen az Erzsébet hídon keresztül haladt családjával kutyát sétáltatva, amikor elhúzott mellettük a török elnök konvoja.

A család néhány tagja az autók után kiáltott mérgesen, de akkor még nem történt különösebb baj. Később azonban Tamás egy cukrászdából kilépve észrevette, hogy a közeli hotelnél emberek csoportosulnak, és kilép az ajtón maga Erdoğan elnök. Tamás ekkor, elmondása szerint a kurd nép ellen elkövetett véres atrocitások miatti haragjában két kezét felemelve bemutatott Erdoğannak.

A következő percekben mintegy féltucat, Tamás szerint testőr-szerű figura leteperte, egy kerítéshez szorították, majd a földre vitték, és térdeltek többször is a hátába, a veséjébe és a fejére is.

Bán Tamás elmondása szerint pár perc után megjelent 3-4 TEK-es, akik némi dulakodás árán megpróbálták kimenteni Tamást, ám a törökök nem akarták abbahagyni a bántalmazást, pedig a TEK emberei hangosan kiabálták angolul, hogy

„Hagyják békén, ez magyar ügy!”

A bántalmazók angolul azt is kiabálták, hogy „Meg fogunk ölni”, az egyik illető pedig magyarul ordibált gyalázkodó szavakat. Végül megérkezett az erősítés, így sikerült Tamást egy rendőrautóba tenni, ahol – elmondása szerint – rokonszenvesen bántak vele a rendőrök, akik kilátásba helyezték azt is, hogy védelembe veszik.

A TEK emberei a dulakodás közben még azt is mondták rendőrkollégáiknak, hogy „menekítsétek ki, mert ezek meg fogják ölni”.

Ki volt a pórul járt tüntető? Persze, hogy a Szikra Mozgalomhoz köthető

Egy igazi véresszájú komcsi családról van szó.

Bán Tamás fiáról már korábban írt a média, amikor a határvadászok ellen kelt ki.

"Önkényesen korlátoztak egy egyedül tiltakozó gimnazistát a rendőrök a határvadászok avatóünnepségén" - írta a Helsinki Bizottság korábban.

A Helsinkis felforgató ezt írták akkor a szélsőbalos gyerek akciójáról:

Tavaly szeptemberben határvadászokat avattak Budapesten. 16 éves ügyfelünk úgy szeretett volna tiltakozni a kormány bevándorlásellenes politikájával szemben, hogy az avatáson ünnepi beszédet mondó miniszterelnök által is jól látható helyen krétával felírja az aszfaltra: 

„Ha a határon vadászni kell, ki a vad?”

A mondat kezdőbetűjét Tamás már leírta, amikor rendőrök léptek oda hozzá és közölték vele, hogy nem szabad a járdára írnia, “nehogy meglássák a nagy emberek.” A rendezvénytől kissé távolabb eső buszmegállóhoz irányították, ahol sikerült felírni az első mondatot a járdára, ám ezt látva ismét rendőrök mentek oda hozzá.

Facebook profilja: ITT!

A szélsőbalos apuka is akciózgat...

A Facebookon mindent megoszt:

Szikra Mozgalom, Pride, Partizán, Tanítanék Mozgalom, Kurdisztán, Antifa-oldalak..

...tehát egy igazi balos söpredék.

Bán Tamás a Mérce Facebook-oldalán viccelődik, hogy őt vitték el a TEK-esek.

Bán Tamás közölte:

"őt összeverték"

Apuka a tanítványával, a kislányos kinézetű, szélsőbalos kisfiával lázadozik a rendszer ellen...

Bán a bukott Márki-Zaytól várta a megváltást..



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések