A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy libsi picsogása: bemutattam Erdogannak, aztán a herémet markolászták a testőrei, megvertek


A HVG nevű ukrán propagandalap beszámolóját idézzük.

Bántalmaztak egy magyar férfit Budapesten, aki az államalapítás ünnepe alatt Magyarországra látogató török elnöknek bemutatott a két kezével. A Terrorelhárítási Központnak (TEK) és a magyar rendőrségnek kellett közbeavatkoznia és kimenekítenie az illetőt, akire elmondása szerint Recep Tayyip Erdogan emberei szállhattak rá – írja a lap a Magyar Narancs nevű szennyoldalra hivatkozva.

A portál beszélt is a férfivel, akit Bán Tamásként neveznek meg. Bán a feleségével és a fiával sétált, amikor figyelmes lett Erdogan konvojára, majd később azt is látta, hogy a török elnök és kísérői a Matild Palace hotelnél állnak meg. Bán is odament és akkor elmondása szerint Erdogan-szimpatizáns, feltehetőleg török származású emberek mellől nézte az eseményeket. Egészen addig, amíg Erdogan meg nem mutatta magát a tömegnek.

„Egyszer csak kijött a török elnök. A csapat mellettem integetett neki, Erdogan mosolyogva visszaintegetett. Én eközben a fejem fölé emeltem a két kezem és bemutattam neki, határozottan. Rámnézett és lehervadt az arcáról a mosoly”

– mesélte a férfi.

Ezt követően azt vette észre, hogy civil ruhás férfiak tartanak felé, akik előbb lefogták, majd rángatni kezdték, próbálták a kezét lefejteni, illetve valaki a heréjét markolászta, vélhetően annak reményében, hogy majd abbahagyja a mozdulatsort.

Végül levitték a földre, rátérdeltek a veséjére, hátára, csavargatták a kezét. Szorult helyzetéből végül elmondása szerint a TEK mentette ki, de a szétválasztás közben így is kapott még pár pofont a törököktől, akik közül az egyik, bár akcentussal, de magyarul káromkodott.

A helyszínre időközben több rendőr is érkezett, akik a TEK-esekkel félkörívet alkotva igyekeztek Bán Tamást kimenteni a törökök gyűrűjéből, majd egy rendőrautóba ültették és elhajtottak vele Budára, ahol elengedték.

Azt mondta, a rendőrök és TEK-esek segítőkészek voltak, megkérdezték, hogy igényel-e egészségügyi ellátást, esetleg hívjanak-e mentőt. Bán könnyebb sérülésekkel megúszta: a jobb középső ujján felszakadt a bőr, az öklén, térdén, sípcsontján néhány horzsolás keletkezett.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések