A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ellopták a csapokat az egyik kiskunmajsai temetőből


Kedden este több bejelentés is érkezett, hogy a szegedi út melletti alsó temetőben ömlik a víz a síremlékek között, mert ellopták a vízcsapokat. 

A tolvajok összesen öt darab, nyomás alatt lévő csapot szereltek le. Szemtanúk láttak a temetőben őgyelegni két gyanús alakot úgy este 6 és fél 7 között, akik sietve odébálltak, ha valaki feléjük nézett. – Miután értesítést kaptunk munkatársunk kiment a helyszínre, de mire elzártuk a rendszert,  már nagyon sok víz kárba veszett – mondta el érdeklődésünkre Csomor Katalin, a Szigü Temetőüzemeltető Kft. helyi kirendeltségvezetője. 

A temetőben tíz helyen lehet vizet vételezni, ám a cégnél úgy döntöttek, hogy kedd estére a megmaradt csapokat is is leszerelik, nehogy visszatérjenek a tolvajok. Megtették a rendőrségi feljelentést is és remélik, hogy a kamerafelvételek alapján azonosítani tudják a tetteseket, akik vélhetően a réz miatt lopták el a csapokat. A ronglási kár mintegy 35–40 ezer forintra tehető, míg az elfolyt víz mennyisége elérheti a 15 köbmétert. Az eset nagy felháborodást váltott ki a temetőt látogató hozzátartozók között. Az ellopott csapokat már pótolták, s mind a tízet lehet használni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések