A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A halfesztiválon verték össze Siófokon


A vád szerint a negyvenes éveiben járó férfi és a harmincas éveiben járó társa tavaly októberben egy gasztronómiai fesztiválon vettek részt Siófokon, ahol értesültek arról, hogy az egyik ismerősüket nem sokkal korábban egy másik férfi önvédelemből – amiért hosszasan gúnyolódtak azon, hogy maszkot visel, majd meg is meglökték – a nála lévő késsel megszúrta. 

A vádlottak elhatározták, hogy bosszút állnak, felkutatták az ismerősüket megszúró férfit, akit ezután több alkalommal meglöktek, megütöttek és megrúgtak. Végül a fiatalabb elkövető még egy cigarettacsikket is az arcához nyomott. A vádlottak bántalmazása következtében a megtámadott férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Siófoki Járási Ügyészség a nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt vádat emelt a két férfival szemben.

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a büntetett előéletű idősebb férfival szemben végrehajtandó, míg fiatalabb társával szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések