A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elhunyt Kárpáti Zsuzsa, az MSZP volt parlamenti képviselője


Elhunyt Kárpáti Zsuzsa, aki 2002 és 2006 között volt az MSZP képviselője, frakcióvezető-helyettese az Országgyűlésben. A Szociális és családügyi bizottságban, illetve az Egészségügyi bizottságban dolgozott - olvasható a parlament honlapján. 

Mint írták, 1961. március 25-én született Veszprémben. 1981-ben ápoló, asszisztens, 1982-ben gyermekápolói szakképesítést szerzett. 1986-ban intenzív terápiás szakasszisztens szakvizsgát tett, majd 1997-ben szociológusi diplomát szerzett. 1991-ben lett az MSZP tagja, majd több évig párt országos választmányának is tagja.

Az MSZP úgy fogalmazott, hogy Kárpáti Zsuzsa az Országgyűlésben mindvégig lelkiismeretes munkát végzett, a szakdolgozók érdekeit védve lépett fel országgyűlési képviselőként, majd azután is. A szocialisták fájó szívvel fogadták a hírt, hogy egykori országgyűlési képviselőjük elhunyt, családjának, szeretteinek őszinte részvétüket nyilvánították.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések