A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egyhuzamban 250 napig nem tartott órát, elbocsátották tanári állásából a Momentum politikusát


Bár a tanártüntetések követelései között az óraszám csökkentése is szerepel, Dukán Andrásnak, a Momentum tanárként dolgozó politikusának ez vélhetően nem jelentett különösebb nehézséget, hiszen mint kiderült, 250 napja nem tartott órát munkahelyén. Ennek meg is lett az eredménye: levélben bocsátották el az ellenzéki politikust. 

Dukán András Ferenc a Madách Imre Gimnáziumban tanított matematikát, történelmet és etikát, emellett a Momentum politikusa is volt. A közösségi oldalán hétfőn osztotta meg a hírt, hogy elbocsátották tanári állásából.

Marosi Beatrix, a tankerületi vezetőm, a “főnököm”, sunyi módon, nyáron, levélben rúgott ki, pedig az elmúlt félévben többször kerestem, legutóbb személyes találkozót is kértem. Kirúgott, de a szemembe nézni, a kérdéseimre válaszolni nem mert – olvasható a bejegyzésben.

Elmondása szerint december eleje óta nem tartotta meg az óráit, mert kiállt szerinte igazságtalanul elbocsátott kollégái mellett.

Az érintett az alábbi Facebook-posztjában kesereg az őt meg nem értő világ miatt:


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések