A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Addig verték a rablót egy üzlet dolgozói, amíg az sírva nem fakadt


Több tucat doboz cigarettát próbált meg ellopni a rabló egy éjjel-nappali üzletből, azonban végül fordult a kocka, és a gyanúsított ütötte meg a bokáját – számolt be a Hirado. 

A közösségi médiában terjedt el egy videó, amelyen az amerikai Stockton városában egy kék pólóba burkolt fejű férfi látható, amint megragad egy kukát, majd megtömi többdoboznyi dohánytermékkel. A gyanúsított, miközben cigarettával tömte a kukát, az embereket szidta, és azzal fenyegetőzött, hogy lelövi az ott dolgozókat – írják.

A videó egy pontján azonban, amikor a gyanúsított megpróbált kimenni a boltból, dulakodás alakult ki. A másik dolgozó felkapott egy botot majd ütlegelni kezdte a rablót. A dolgozók addig verték a férfit, amíg az sírni és könyörögni kezdett, hogy hagyják abba.

Hozzátették: a videót készítő férfi végül kikísérte a rablót az üzletből, azzal a feltétellel, hogy soha többet nem tér vissza az üzletbe.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések