A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Testvére beszélt a gyógyíthatatlan beteg Céline Dionról


Lemondta Courage néven meghirdetett világkörüli turnéját Céline Dion, mivel továbbra is neurológiai rendellenességgel küzd. Most a testvére beszélt az állapotáról – emlékeztetett az Origo. 

Az énekesnő korábban elhalasztotta tervezett koncertjeit, miután decemberben megosztotta a nyilvánossággal, hogy a stiff-person-szindróma néven ismert betegséget diagnosztizáltak nála. 

„Nemrég diagnosztizáltak nálam egy nagyon ritka neurológiai rendellenességet, az úgynevezett Stiff-Person-szindrómát, amely egymillió emberből egyet érint (...) Nem lenne igazságos veletek szemben, ha halasztanánk a fellépéseket, és bár megszakad a szívem, az lesz a legjobb, ha mindet lemondjuk addig, amíg tényleg készen állok” – mondta korábban Celine.

Az énekesnőről most a testvére, Claudette Dion árult el pár dolgot. A harmadik testvér, Linda odaköltözött Céline Dion otthonába, hogy segítsen neki.

„Amikor felhívom, és ő nagyon elfoglalt, Lindával, a másik testvéremmel beszélek, aki vele él, és azt mondja, Céline rettentően keményen dolgozik. Kutatásokat olvas a betegségről, figyel, tanul, amennyire csak lehetséges. Ez az élete minden aspektusára hatással van. Nincs gyógyszer, ami hatásos volna, de a fontos a remény” – mondta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések