A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A jászapáti kerékpártolvaj hitvallása: minden napra egy bringa!


A rendőrök helyszínelés közben kapták el a notórius bicikli-meglovasítót.


A jászsági nyomozók épp egy előző napi kerékpárlopás felderítésén dolgoztak, amikor tetten érték az ügy feltételezett elkövetőjét, amint egy másik biciklit próbált eltulajdonítani – adott tájékoztatást egy hét közepén zajló bűncselekmény-sorozatról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Mint a kommunikációs csoport munkatársai arról beszámoltak, egy jászapáti lakos tett bejelentést a helyi rendőrőrsre, miszerint augusztus 2-án valaki ellopta az autóbusz-állomás kerékpártárolójában lezárt kétkerekűjét. A rendőrök azonnal lefoglalták a rendelkezésre álló kamerafelvételeket.

Az egyenruhások a bűncselekmény helyszínén másnap is folytatták az adatgyűjtést és a tanúkihallgatást, amikor épp tetten értek egy jászapáti lakost, aki egy kerékpár biztonsági láncának levágásával foglalatoskodott.

Időközben a kamerafelvételeket is kiértékelték, amiből a nyomozók megállapították, hogy a felvételen szereplő és a tetten ért kerékpártolvaj egy és ugyanaz a személy. Az 58 éves férfit előállították a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol kétrendbeli lopás vétség miatt gyanúsítottként kihallgatták. A kutatás alkalmával a korábban eltulajdonított kétkerekűt is megtalálták a rendőrök, amit visszaadtak a tulajdonosnak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések