A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Budapest Pride szervezője pedofil indíttatásból készíthetett felvételeket egy ifjúsági tábor résztvevőiről?


Bajba kerültek a Budapest Pride szervezői, ugyanis egy balatoni strandon pedofil célzattal készítettek fotókat a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom táborában résztvevő kiskorú fiatalokról. 

Miután a tábor szervezői ezt észrevették, kamerájuk elé álltak, hogy megakadályozzák őket a bűncselekmény folytatásában. 

Erre kitört a hiszti és média botrány.  A deviánsok, érzékelve azt, hogy komoly bűncselekményt követhettek el, azonnal az ellenzéki médiához szaladtak, hogy ártatlanságukról hazudozzák körbe az országot. 

Így született meg az RTL Klub azon narratívája, hogy valójában ők lettek megfélemlítve és még véletlenül sem pedofil indíttatásból filmezték a gyerekeket. Csak olyan világmegváltó akaratból.

Válságmegoldásként így találták ki a kanális kreatívai? Vagy ők találták ezt ki maguknak? 

Mindenesetre a leszbikák szerint  a szexuális irányultságuk miatt "bántották őket", ezért feljelentést tesznek félelemkeltő viselkedésük miatt, illetve azért is, mert a mozgalom tagjai levideózták őket, és a róluk készült felvételeket nyilvánosságra hozták Youtube-csatornájukon.

A mozgalom vezetői a saját videójukban azt állították, hogy nem voltak agresszívak, és "eléggé vérlázítónak" nevezték, hogy a nők kamerázták a gyerekeket. Nyilatkozni nem akartak.

@hvim_64 ▶️Teljes adás: https://youtu.be/jf73KZ2IAew #hungary #hvim #64 #foryou #vármegye #tábor #HVIM ♬ original sound - Hatvannégy Vármegye


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések