A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Varju elvtárs bejelentette: életképtelen a jövő évi költségvetés


A jövő évi költségvetés már ebben a pillanatban is életképtelen - jelentette ki pénteki, a 2024-es büdzsé elfogadása után tartott online sajtótájékoztatóján a Demokratikus Koalíció alelnöke.


Varju László úgy fogalmazott: a jövő évi tervekből ebben a formában semmi sem fog teljesülni, "ezt bizonyítja az a kormányhatározat is, amely újabb megszorításokat helyezett kilátásba".

A politikus pártja nevében választ kért a kabinettől arra, hogy "mekkora megszorítás vár" a családokra a költségvetésben szereplőkön és az "áremeléseket okozó orbáni infláción" túl. A kormány csökkenteni vagy megszüntetni akarja a családi pótlékot, a családi adókedvezményt, az anyasági támogatásokat és a nagycsaládosok kedvezményeit? - sorolta kérdéseit a képviselő.

A jelenlegi gazdasági helyzetért nem az embereknek, hanem a kabinetnek kellene vállalnia a felelősséget - mondta Varju László.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések