A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jámbor András munkatársának a lakásán forgathatták a gyermekpornót


Az osztrák exxpress.at hírportál legfrissebb értesülése szerint sok ezer gyermekpornó-felvételét Jámbor András közvetlen munkatársának, a magyar Parlamentben rendszeresen megforduló D. Krisztinának a lakásán forgatták – vette észre a Metropol. 

Meghökkentő az is, hogy az osztrák hírportál, amely vezető anyagként közli a cikket, magát Jámbor Andrást kitakart szemmel ábrázolja, mintha ő is gyanúsítottja lenne ennek az ügynek. Erről azonban a Metropol tudomása szerint nincs szó. Az osztrák portál cikkének kétségkívül leginkább megdöbbentő értesülése azonban mégis az, hogy a sok ezer gyermekek sanyargatásáról, kínzásáról szóló pedofil felvétel jelentős részét

– állításuk szerint háromszáz filmet – Jámbor András közvetlen munkatárásnak, D. Krisztinának a lakásán forgatták.


Mint ismert, a Jámbor Andráshoz, a Párbeszéd parlamenti képviselőjéhez köthető Szikra Mozgalom aktivistájának, D. Krisztinának a lakásán csaknem háromszáz olyan felvételre bukkantak a nyomozók, amelyeken tizenkét év alatti, köztük két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható.

A lefoglalt adathordozókon hetvenezer olyan pornográf felvételt tároltak, amelyeken láthatóan tizennyolc év alattiak szerepelnek.

Kiderült, az adathordozók a Biatorbágyon, D. Krisztinával közös lakásuktól nem messze öngyilkosságot elkövető E. Andráséi voltak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések