A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schiffer András: Az ellenzék felrúgta a legalapvetőbb demokratikus normákat


Hont András és Dopeman is arra mutatott rá a Nyílt Sisak című műsorban, hogy még csak érzékelhető eredménye sem volt az ellenzéknek folyósított milliárdos támogatásnak.   

Keményen kiosztották az ellenzéket és Karácsony Gergelyt a kampányfinanszírozási botrány legújabb hullámai kapcsán a Magyar Jelen Nyílt Sisak című műsorának vendégei. Schiffer András volt országgyűlési képviselő, az LMP egykori elnöke az ellenzéknek juttatott, a titkosszolgálat által feltárt milliárdos támogatás kapcsán úgy fogalmazott: 

„ha belépek a demokratikus térbe, akkor elfogadom azt a hipotézist, hogy még mindig több köt össze az ellenfelemmel, mint egy tőlünk távol lévő, a magyarral nem mindig egyező érdekeket képviselő állammal”. 

Schiffer később még keményebben fogalmazott. Mint mondta: 

függetlenül attól, hogy a hatályos magyar jog mit mond erről.” 

Hont András újságíró – aki szerint egyébként az ÁSZ nem fog nagy összegű bírságot kivetni az ellenzékre – azt vetette fel, hogy hiába érkeztek hatalmas összegek az ellenzékhez, semmi látható eredményük nem lett. Sőt, az egész inkább ártott nekik. Pityinger László Dopeman is ezt firtatta, rámutatva, hogy Karácsony Gergely elkötött 500 millió forintot egy olyan előválasztásra, amitől aztán visszalépett. 

Pityinger szerint az ellenzéki totális kiszolgálója lett egy idegen érdeknek. Mint mondta, alapvető, hogy ha van bármilyen csoport, szövetség, akkor „kifelé nem gyengítjük a várat”.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések