A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Álarcos katonák rendezték le az utcákon pusztító csőcseléket egy francia városban


A rendőrök hagyták, hogy a tengerészek beavatkozzanak, mert segítettek nekik, de később megállapították, hogy az álarcosok túl durván léptek fel. 

Lorient kikötővárosában az ott állomásozó tengerészek tettek rendet – számol be az Euronews az AFP-re hivatkozva. A haditengerészet vizsgálja azokat a jelentéseket, amelyek szerint a nyugat-franciaországi településen álarcos és civilruhás katonák támadtak utcai randalírozókra. A Le Telegramme című lap felvételein maszkos, kapucnis sapkát viselő, úgynevezett „ellen-randalírozók” csoportjai verték a tüntetőket. Egy tiszt azt mondta, a rendőrök hagyták, hogy a katonák beavatkozzanak, mert segítettek nekik. 

A haditengerészeti egység egy újságnak közölte, a bevetés nem az ő parancsukra történt. A város polgármestere, Fabrice Loher az AFP-nek azt mondta,  nem tudja megerősíteni a történteket, de ő is látott maszkos embereket, akikről azt hitte, szintén randalírozók. 



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések