A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Salma Hayek elárulta a fiatalos külsejének titkát


Az amerikai filmsztár a plasztikai műtét helyett a tornát, a wellnesst és meditációt ajánlja 

Rajongói szerint a világhírű mexikói származású filmszínésznő, Salma Hayek fiatalos megjelenése miatt úgy néz ki férje, a dúsgazdag François-Henri Pinault mellett, mintha annak a lánya lenne, pedig csak öt év közöttük a korkülönbség.

Sokan csodálják az 56 éves Salma Hayeket fiatalos megjelenése miatt, aki nemrég az amerikai Kelly Ripa reggeli show műsorában elmondta, hogy ellenzi az arcfeltöltéseket és a plasztikai műtéteket is, s elárulta csodaszerét.

„A testemben tapasztalható sok fájdalom és az egészségügyi problémák miatt kialakítottam magamnak egy meditációt, amelyet folyamatosan fejlesztek. Órákig tudom csinálni, mert nem érzem az időt, és ez annyira szórakoztató. Mert nem olyan, mint mikor ücsörögnek az emberek és a semmire gondolnak. Valójában az energia érzékeléséről szól, és közben különböző érzések mozognak és táncolnak bennem.” Aki kiszeretné kipróbálni a Salma-módszert, az menjen be egyedül egy szobába, üljön le, olyan zenét hallgasson, amit általában nem szokott. „Érezd a zene rezgését, használd a képzeletedet furcsa dolgokra. Ha mozognod kell, mozogj! – ajánlotta a színésznő, aki szerint ez nem biztos, hogy mindenkinél működik, de az embereknek saját saját maguknak kell kipróbálni, hogy mi segít abban, hogy teljesnek érezzék magukat.

A Frida című 2002-ben forgatott filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt színősznő 39 éves volt, amikor François-Henri Pinault francia üzletember párja lett, s 41 éves volt, amikor megszületett lányuk, Valentina. „Sokkal jobban értékeled az anyaságot ennyi idősen, mert mire eljutsz erre a pontra, túl vagy már azon a félelmen, hogy talán soha nem fog megtörténni ez veled. Ennyi idősen azt is tudod, hogy mit akarsz kezdeni az életeddel, így nem nehezedik rád annak gondolata, hogy mégis mihez kezdjek az életemmel? És anya is vagyok mellette! Amikor fiatalon házasodsz meg, az azért nehéz, mert talán még nem tudod, ki is vagy valójában. Én egy kicsit bölcsebb voltam – mondta el a The Guardiannek adott interjúban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések