A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rezet lopott a kecskeméti páros, majd egy babakocsiban és egy kukában próbálták elrejteni


Több százezres az ellopott réz értéke. 

Éjszaka szokatlan életkép fogadta a kecskeméti szolgálatirányító parancsnokot: két férfit látott, akik közül az egyik egy babakocsit tolt, a másik pedig egy műanyag kukát húzott maga után. A két alak a police.hu beszámolója szerint kiszúrta a szolgálati autót és egyikük azonnal elrohant. A parancsnok közben segítséget kért, így azt a férfit is el tudták kapni, aki egy kerítés tövében, a magas aljnövényzetben húzta meg magát.

A két férfi nem véletlenül ijedt meg a járőröktől: a babakocsi és a kuka a rendőrök beszámolója szerint nagy mennyiségű rezet rejtett, amit a páros egy közelben lévő telephelyről lopott el.

Átmásztak egy kerítésen, befeszítették az egyik raktár ajtaját, a több százezer forint értékű rezet pedig berámolták a babakocsiba és a kukába, majd hazafelé indultak. A kecskeméti rendőrök a két férfit lopás gyanújával vették őrizetbe, kezdeményezték letartóztatásukat is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések