A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Péterfy Bori szerint ő nem a sötétséghez ment Tusványosra


A Telex és Péterfy Bori hozta a liberális szintet.


Kötter Tamás így kommentálta a dolgot.

„Péterfy Bori természetesen azt gondol a világról, amit akar. Ismerve a közéleti megnyilatkozásait nem is csodálkozom ezen a nyilatkozatán. Engem inkább mint jelenség érdekel, mivel társaikhoz hasonlóan jól szimbolizálja, jeleníti meg a baloldal kiüresedett voltát.

A baloldal vagy amit ma annak hívunk, pedig hívhatnánk egy globális networknek is, valójában egy cool életmód párttá alakult; követelései, céljai, legyen szó akár gazdaságról, akár politikáról, nincsenek; megszólalásait a tudatipar aktuális trendjei határozzák meg (Gréta, BLM , LMBTQ, ukrán zászló)

Lázadása is hamis, hiszen az uralkodó világtrendet meghatározó, egyszerre narráló és tematizáló fősodratú média és globális tőle frigyéből születő szörny is mögöttük áll.

Ezzel az erővel szemben pedig a szabadság kis szigetei állnak; az egyikre Péterfy Borit is meghívták – na nem világítani (elég fáklya van itt), hanem énekelni.”Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések