A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Niedermüller kiakadt: A rendőrséghez fordulunk a névtelen hazugsággyárosok miatt!


Erzsébetváros DK-s polgármestere kiakadt. 

„Eddig és ne tovább! A rendőrséghez fordulunk a névtelen hazugsággyárosok miatt!

»Valakik« szórólapokon terjesztenek hazugságokat a kerületünkben. Idősebbek személyes élményeikből, a fiatalabbak történelmi tanulmányaikból ismerhetik a »névtelen feljelentőt«, aki az arctalanság mögé bújva rágalmaz szinte bárkit. 

A napokban a postaládákba dobott szórólapok bátorsággal nem vádolható készítőjének egyik hazugsága, hogy a kerület vezetése »az utolsó fillérig elszórta az önkormányzat tartalékait«. A másik hazugsága pedig, hogy Erzsébetváros »ingatlanspekuláció keretében dobra veri maradék ingatlanvagyonát«.

Hol is hallottuk ezeket? Hát persze: a Fidesz kerületi politikusai házalták végig a teljes kormánypárti sajtót szinte szó szerint ezekkel a marhaságokkal. Nem törődve a valósággal, amely szerint nemhogy elherdáltuk volna, hanem 2019 óta növeltük megtakarításainkat: a kasszát 10,5 milliárd forinttal vettük át, most – az önkormányzatokat sújtó nehézségek ellenére – több mint 12 milliárdnál tartunk.

Miközben soha nem látott mennyiségű szociális támogatást adunk a rászorulóknak, megújítjuk a kerület zöldfelületeit és a piaci nyomás ellenére sem emeltük a rászorulók bérleti díjait az önkormányzati bérlakásokban.”


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések