A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szétverte a mentők ügyeleti rendelőjét egy bedrogozott férfi


A férfi ellen eljárást indítottak 

Szerdán a kazincbarcikai ügyeletre éppen, hogy megérkezett a telephelyvezető, amikor hangos szitkozódást és csörömpölést hallott a rendelő épületéből. Mint kiderült egy középkorú, drog hatása alatt álló férfi betört a mentőkhöz és minden különösebb ok nélkül törni-zúzni kezdett - írja a tenyek.hu.

A rendőrség percek alatt a helyszínre ért, de a férfi addigra már szinte mindent szétvert, kábeleket tépett ki a falból, leverte a világítást, sőt a szekrényeket és az asztalokat is egytől egyig felborította. Az iratok szerteszéjjel hevertek a földön, a gyógyszeresszekrény üvegét is betörte, minden egyes nagyértékű dolgot megrongált.

A mentők amilyen gyorsan csak lehetett rendet raktak és pótolták a széttört eszközöket, de a keletkezett anyagi kár jelentős, így a férfi ellen eljárás indult - számolt be a történtekről pénteken az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook-oldalán.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések