A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Komoly döntést hozott meg Katalin hercegné és Vilmos herceg


Az iskolai szünidőben kizárólag gyermekeikkel szeretnének foglalkozni 


Katalin hercegné és Vilmos herceg számára rendkívül fontos, hogy harmonikus családi életet éljenek, így minden nyáron időt szakítanak arra, hogy zavartalanul együtt tölthessenek néhány hetet a gyermekeikkel – írja az elle.hu.

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg számára már elkezdődött a nyár, hiszen július 8-án véget ért a tanítási időszak, és csak szeptemberben kell visszatérniük az iskolába.

Katalin hercegné és Vilmos herceg számára most a gyermekeik a legfontosabbak.

Annak érdekében, hogy valóban gyermekeikre koncentrálhassanak, a walesi hercegi pár felfüggesztette hivatalos feladatait, és nem vállalnak semmilyen munkát az elkövetkező hetekben.

Egy királyi forrás szerint ugyan számos fontos üggyel foglalkoznak, például a hajléktalanság kérdésével vagy a mentális egészség fenntartásával, de a naptárjuk nyáron nem tartalmaz munkával kapcsolatos teendőket.

A hercegi pár egyértelműen generációváltást hoz abban is, hogyan viszonyulnak a család fogalmához. Az informátor így fogalmazott: Katalin és Vilmos egyértelművé tették, hogy idén nyáron a gyermekeik prioritást élveznek minden hivatalos teendőjükkel szemben.

A nyári tervek között szerepel, hogy ellátogatnak Balmoralba, és minden jel arra mutat, hogy feltűnnek majd a Scilly-szigeteken is, amely már számos alkalommal nyújtott menedéket a királyi családtagok számára.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések