A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így él a brutális angyalföldi gyilkos a börtönben


A barátnőjével kegyetlenül végző T. Róbertre nehéz idők várnak a fegyházban. Egy volt elítélt mesélt arról a Borsonline.hu-nak, hogy mire számíthat. 

Mint azt a Bors is megírta, letartóztatták T. Róbertet, azt a férfit, aki egy angyalföldi lakásban brutálisan végzett barátnőjével, a 27 éves M. Petrával. Róbert a tette után elmenekült, és bár végezni próbált magával, az nem sikerült, ahelyett öt napig hajléktalanként bujdokolt a Római parton. 

Miután elkapták, mindent bevallott, így pár nappal később le is tartóztatták, most pedig meg letartóztatási fogságban vár a tényleges ítéletére, amely akár hosszú fegyházéveket is jelenthet. Egy névtelenséget kérő volt elítélt a lapnak azt mondta: Róbertre az elkövetett bűnök és a jelleme alapján is nehéz évek várnak akkor, ha fegyházba kerül. 

A vizsgálati fogság csak tanulóidőszak, majd a letartóztatáskor keményedik a dolog. De az igazán durva időszak a fegyházban lesz majd 

– mesélte a Borsnak egy volt elítélt. Ő azt mondta, az emberek többsége egy év után törik meg.

– A fegyház nem börtön és nem fogház, sokkal keményebb dolog. Egy év szerintem a választóvonal: egy év fegyház után már senki sem ugyanaz. Nem beszélve a bezártságról, a keretekről, az étkezésről és az időbeosztás kötöttségéről, na meg a kellemetlen rabtársakról. A börtön egyébként utóbbiak miatt nehéz igazán. Ezekhez ő még nincs hozzászokva – magyarázta a férfi. Mint mondja, T. Róbert helyzete az elkövetett bűn miatt is nehezebb lesz.

– Tudni fogják, ki ő, és mit tett, így azt hiszem, nem lesz feltétlenül egyszerű az élete. 

Aki gyereket vagy nőt bánt, aztán gyáván, hajléktalanként meghúzza magát, azt bent sem szeretik. Ez a benti társadalomnak is a legalsó fokát jelenti 

– szögezte le. Azt is elárulta, hogy a férfi jelleme sem sok jót ígér bent.

– Ahogy olvastam, egy lágyabb jellemű, piperkőcebb férfiről beszélünk, aki még visszament egy ernyőért is, mert kint esett, a tárgyalásán pedig zokogott. Bent pedig az erő és a tekintély számít. Amelyből – most úgy tűnik – neki nem sok van – ingatta a fejét a neve elhallgatását kérő egykori elítélt. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések