A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megkéseltek két rendőrt fényes nappal


Mentőhelikopter érkezett a helyszínre – olvasható a Borsonline.hu cikkében.  

Két rendőrt késeltek meg Manchesterben – tudta meg a The Sun. A borzalom azután történt, hogy szerdán délután 4 óra körül a rendőröket a dél-manchesteri Wood Roadon történt incidenshez hívták.

Állítólag egy kiszámíthatatlanul vezető mopedezőről érkezett bejelentés miatt mentek ki a helyszínre a szörnyűség előtt. Egy 18 éves fiatalembert a helyszínen letartóztattak veszélyes vezetés gyanújával, ekkor egy másik férfi rátámadt a rendőrökre. Az ismeretlen tettest, akiről nem feltételezik, hogy köze van az eredeti incidenshez, szintén letartóztatták.

A rendőrök kénytelenek voltak sokkolót bevetni, mielőtt őrizetbe vehették volna a támadót. A 26 éves férfit a szokásos eljárás keretében kórházba szállították, ezután vették őrizetbe.

A mentőszolgálat munkatársai a helyszínre siettek, és mentőhelikopter is érkezett a rendőrökhöz. Az egyik rendőrt kórházba szállították kezelésre, a másikat a helyszínen ellátták. Mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek, de egyikük sincs életveszélyes állapotban.

Ez egy súlyos támadás volt két rendőr ellen, akik egyszerűen csak a munkájukat végezték, és próbálták a lakosság biztonságát megőrizni. Szerencsére a rendőrök sérülései nem életveszélyesek. Elismerésemet fejezem ki bátorságukért, amellyel az incidenst gyorsan és biztonságosan, a lakosság veszélyeztetése nélkül intézték

– nyilatkozta Cara Charlesworth főfelügyelő.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések