A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ferencz Orsolya szerint Jámbornak a mandátumáról is le kellene mondania


Ferencz Orsolyával, a Magyar Nemzet készített egy nagyinterjút, melyben szó esett a Jámbor András mozgalma körüli botrányról, melynek kapcsán, a politikus szerint a párbeszédes képviselőnek le kellene mondania mandátumáról. De olvashatunk arról is, hogy milyen érzés volt átvenni az országgyűlési széket, hogyan született meg szerinte a jobboldali Magyarország, és szerinte milyen befolyással próbálja irányítani Brüsszel az NGO-kon keresztül a magyar belpolitikát. Alábbiakban az interjút szemléztük.

Óriási megtiszteltetés a nemzet házában, az Országgyűlésben dolgozni. Nem áll távol tőlem az országos ügyeket érintő feladat, már öt éve űrkutatásért felelős biztosként felelek egy egész országot lefedő szakterületért. Majd három cikluson keresztül önkormányzati képviselő voltam Józsefvárosban, amit meg tudok tenni a kerületért, azt ugyanúgy meg fogom tenni továbbra is. – reagált Ferencz Orsolya arra a kérdésre, hogy milyen érzés lesz több éves önkormányzati munka után a parlamentben folytatni a munkát.

 Az antifa- és pedofilbotrányba keveredett Jámbor András mozgalmának tagjai D. Krisztina, osztrák sajtóinformációk szerint háromszáz felvételt D. Krisztina lakásán forgathattak.

Itt azzal vádolták Jámbor aktivistáját, hogy tagja volt annak a csoportnak, amely ártatlan járókelőket viperával és dorongokkal vert agyba-főbe. Vélhetően ez az erőszakos társaság a szélsőséges kommunista-anarchista Hammerbande csoporthoz tartozhat. Önmagában felháborító, hogy Jámbor András D. Krisztinát bevitte a Parlamentbe és beültette a karzatra, és úgy akarta láttatni, mintha ő lenne az áldozat, nem azok a járókelők, akiket bántalmaztak – fejezte ki felháborodását, majd hozzátette:

A kérdés az, hogy miután kiderült, hogy ennek az aktivistanőnek az élettársa valószínűleg egy pedofil bűnöző, és a lakásán akár súlyos, gyermekek kínzásával kapcsolatos bűncselekmények is történhettek, miért nem indít vizsgálatot a Párbeszéd-frakció Jámbor felelőssége ügyé­ben.

Arra a kérdésre, hogy mennyire elfogadható az, hogy a Szikra Mozgalom kapcsolatban áll nemzetközi Antifa-szervezetekkel és hozzájuk hasonló eszmékkel, a képviselő így vélekedett: Egy politikusnak mindenképpen van abban felelőssége, hogy miféle eszméket terjeszt felületein, újságjaiban és mozgalmaiban, vagy abban, hogy miféle embereket ültet a parlament karzatára és milyen alakokkal áll kapcsolatban.

A Szikra Mozgalom gusztustalan bolsevik eszmerendszert terjeszt. Önmagában az is szégyen, hogy a véres XX. század után bárki bolsevik vagy akár náci eszméket valljon, terjesszen – jelentette ki Ferencz, majd folytatta:

Ne hunyjunk szemet afelett sem, hogy Szabó Tímea, akinek a frakciójában üldögél Jámbor András, és aki méltatlan és megengedhetetlen színvonalon gyaláz mindenkit, aki nem úgy gondolkodik, mint ők, bizony szemet huny a frakciótársa, Jámbor András körül kibontakozó hatalmas botrány felett.

Ferencz Orsolya szerint Jámbornak a mandátumáról is le kellene mondania.

Igen, mert a politikai felelősség az övé! Egy olyan embert védelmezett és emelt piedesztálra, aki minden valószínűség szerint akár tudhatott is saját élettársa penetráns, mocskos pedofilügyeiről, és akit csak ennek a szörnyetegnek a tanúvallomása miatt nem tartóztattak le emberek súlyos bántalmazásáért. 

A baloldal külföldi irányításásról így vélakedett: A hazai baloldal a külföldiek ügynöke, és mint olyan, természetesen nem ingyen dolgozik. Ahogy látjuk, komoly pénzeket kapott a baloldal azért, hogy elvégezze megbízói feladatait. Ennek az eseménysorozatnak kivizsgálása most zajlik. A baloldali hálózatok mindig is internacionalista módon szervezték önmagukat – húzta alá, és hozzátette:

A teljesen a háttérből szervezkedő NGO-k nem indulnak választásokon, miközben politikai hatalomra törnek, politikai céljaik vannak.

A Magyarországon erős polgári jobboldal jelenlétét a következőképpen magyarázta:

A baloldalból nem kérnek a magyarok.

Tizenhárom éve folyamatosan alulmaradnak a demokratikus választásokon, ezért a külföldi megbízóik programját gyurcsányi árnyékkormányként, a brüsszeli haverjaikkal és az NGO-k nyomásgyakorlásával próbálják lenyomni a magyarok torkán. (…) Bele akarják kényszeríteni Magyarországot a migránsok ész nélküli befogadásába, a véres háborúba és a nemzeti érdekek, az Isten, haza, család céljainak megtagadásába. A tudománytalan genderlobbi sem véletlenül szabadult rá a világra. Azt látjuk, hogy számos multinacionális cég is közvetíti az agymosó propagandát, munkavállalókat rúgnak ki, ha nem hajlandók az LMBTQ-meneteken felvonulni vagy felemelik a hangjukat, hogy azzal nem értenek egyet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések