A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Diana kedvenc helyére viszi nyaralni családját Vilmos herceg


Vilmos hercegnek még több királyi birtokhoz és ingatlanhoz lett joga, köztük például olyan területeken, mint a Scilly-szigetek, amely nagyjából 200 különálló földdarabból áll. Mindezek közül Wales hercege és hercegnéje az idilli Tresco-szigetet szeretik a legjobban - számolt be a Joy.


A Scilly-szigetek képezik az Egyesült Királyság legdélebbi pontját, Anglia Cornwall nevű tartományához tartoznak közigazgatásilag. A szigeteken összesen alig több, mint 2000-en élnek, így nem mondható, hogy nagy zsúfoltság lenne. Ez a terület, ahogyan azt már fentebb is említettük, mindig az aktuális Wales hercege és hercegnéje „kezében van”. Ennek köszönhető, hogy Vilmos herceg 2023 nyarán úgy döntött, a mindössze 175 főt számláló, idilli, tengerparti paradicsomba, a Tresco-szigetre viszi el vakációzni a családját - írják.

A lap szerint ő maga gyerekként sokat járt itt, hiszen korábban a szülei, Károly és Diana viselték ugyanezt a címet. Először 1989-ben üdülhetett itt, testvérével, Harry herceggel nagyokat játszottak a strandokon, majd sok évvel később, 2019-ben visszatért, akkor két nagyobb gyermekével, illetve feleségével hatalmasakat bicikliztek a térségben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések