A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy 18 éves lányt 30 napig tartottak ágyhoz kötözve


A fiatal nőt szexuálisan is zaklatták a 30 nap alatt - írta meg a Metropol.


Egy beteg páros két tagja, egy nő és egy férfi becsábított otthonukba egy 18 éves lányt, majd az ágyhoz rögzítették a lábait és a karjait, és egy hónapig nem engedték el - írta meg a Metropol. 

Eközben felváltva vigyáztak rá, szexuálisan zaklatták, illetve, kiélték rajta a perverzitásukat. A lány végül úgy tudott csak elmenekülni, hogy egyszer magára hagyták, ő pedig nagy nehezen letépte magáról a rögzítőket, és elszaladt a legközelebbi szomszédhoz, akitől segítséget kért.

A rendőrség beszámolt róla, hogy elfogták Jose Reyest, és párját Jacqueline Maciast, akik 30 napig fogva tartottak egy ártatlan tinédzsert. Az ügy nyomozását Mark Hermann rendőrtiszt végzi, aki a DailyStar számára számolt be az incidens részleteiről.

Egy segélyhívást kaptunk egy nőről, akit fogva tartott a páros. A lány bokáján és csuklóján lekötözés nyomait mutatta. Később a látleletek alapján bizonyítást nyert, hogy szexuálisan is bántalmazták. Így nem csak a testét kell meggyógyítani, hanem szakemberek segítenek neki feldolgozni a lelki traumát is – tette hozzá a rendőrtiszt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések