A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csaknem négymillió forintot ajánlott fel a német rendőrség egy magyar ápolónő gyilkosáért


A Tények beszámolója alapján tízezer eurót, vagyis mintegy négymillió forintot ad a német rendőrség annak, aki segíti a nyomozást, valamint hasznos információkkal tud szolgálni egy magyar ápolónő meggyilkolása ügyében. 

Mint kiderült, három éve nem akadnak nyomára a 48 éves Diána gyilkosának, aki egy német kisvárosban követte el tettét: agyonverte az áldozatot. Később egy biztonsági kamera felvétele is előkerült, amin a rendőrség szerint az elkövető éppen a holttestet vonszolja az utcán, mégsem sikerült még elfogni.

A felvételen az látható, hogy az elkövető fehér lepelbe csavarta a holttestet, majd egy bevásárlókocsira tette, ezzel vonszolta végig a német kisváros egyik parkolóházában. A maradványokat nem messze innen találták meg a hatóságok – írják.

A portál szerint az eltűnése napján az áldozat munkába indult Kaiserslauternben, 10 nappal később viszont már csak a holttestét találták meg, egy véres kabát alapján tudták beazonosítani. Családja azt követően fordult a rendőrséghez, hogy nem tudták elérni telefonon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések