A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Siófoki szurkolókra támadtak Montenegróban


A magyar válogatott meccse után ismeretlenek támadtak rá a siófoki szurkolókra Montenegróban, akiktől zászlókat vettek el az Eb-selejtező után – számolt be az Origo.

A South Coast Ultras Siófok szurkolói oldalán közzétett bejegyzésből kiderült, hogy nem volt zökkenőmentes a magyar szurkolók túrája a Montenegró elleni Eb-selejtezőre - írják.

A lap szerint általában együtt mozgó csapatból kivételesen hárman nem várták be a társaikat, hanem elindultak vissza a közeli szállásra. Ott egy körülbelül 6-7 személyből álló társaság hátulról lerántotta, leütötte őket majd a földön is még többen ütéseket kaptak. Komoly sérülés szerencsére nem történt, legtöbben egy bordarepedéssel megúszták.

– Nem volt náluk látható helyen semmi nemzeti színű ereklye sem sál, sem zászló, viszont egységes fekete magyar pólóban voltak. Azt szerették volna letépni, ami nem sikerült. Ekkor vették észre, hogy a póló alatt van eldugva a zászló, amit a földön fekvő megrugdosott tagunktól elvettek. Ahogy ez megvolt, rögtön el is futottak az épületek közt – állt a bejegyzésben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések