A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Moszkva: ukrán tisztekre, tábornokokra és külföldi zsoldosokra mértek csapást Kramatorszkban


Két ukrán tábornok, legalább 50 ukrán tiszt, valamint legalább 20 külföldi zsoldos és katonai tanácsadó halt meg tegnapelőtt az orosz hadsereg precíziós csapásában Kramatorszkban (DNR) – közölte az orosz védelmi minisztérium. 


"Pontosított információk szerint ez év június 27-én a Donyecki Népköztársaság Kramatorszk városában, az ukrán fegyveres erők 56. önálló gépesített gyalogsági dandárjának ideiglenes állomáshelyén végrehajtott precíziós csapás következtében megsemmisült a vezérkari értekezleten részt vevő két tábornok, az ukrán fegyveres erők legalább 50 tisztje, valamint akár 20 külföldi zsoldos és katonai tanácsadó" – áll az orosz védelmi tárca közleményében.

V

Egy nappal korábban a védelmi minisztérium arról számolt be, hogy az orosz fegyveres erők csapást mértek az ukrán fegyveres erők 56. gépesített gyalogsági dandárjának ideiglenes parancsnokságára Kramatorszkban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések